Ingrediente
- 250 g cuscus
- 200 g sfecla rasa
- 250 g branza de vaci
- 100 g carnati afumati putin picanti
- 500 g ciuperci
- ierburi de Provence
Mod de preparare
Tocam cubulete carnatii si ii amestecam cu branza de vaci si ierburi de Provence, dupa gust.
Umplem ciupercile cu acest amestec si le dam la cuptor pentru circa 10-15 minute.
Intre timp punem cuscusul intr-un vas, adaugam apa fierbinte si sare, amestecam cu o furculita si il acoperim. Dupa 5 minute este gata.
Radem sfecla cruda, o amestecam cu cuscusul, ungem un vas cu putin unt sau ulei, punem amestecul si dam la cuptor pentru circa 15 minute. Putem servi cald sau rece. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pe pat de cuscus" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|