4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Este un desert fin si elegant . Se poate adapta si folosi la el orice fel de fructe
Ingrediente
Mod de preparareCaisele le spalam si scoatem samburi . Le feliem si le asezam direct in tava . Daca nu aveti tava de silicon atunci trebuie sa ungeti tava cu unt ca sa nu se lipeasca. Intr-un castron amestecam ouale cu zaharul si putina sare pana cand se dizolva zaharul . Adaugam faina si laptele si omogenizam . Aceasta compozitie o turnam peste caise (sau alte fructe) si dam la cuptorul incins la 200 grade cam 30 minute. Lasam desertul sa se raceasca , il scoatem din tava si il pudram cu zahar pudra din abundenta . Dam la rece si servim cam dupa 2 ore. Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de caroline
Caisele le spalam,le taiem in doua si scoatem samburele . Luam o tava pentru cuptor de forma rotunda si ungem cu unt.Asezam in tava jumatatile de caisa. Separat punem intr-un bol ouale...
Citeste continuareaPostat de Maria68
Se unge si se tapeteaza o forma de tarta ( 2o cm ) . Caisele se taie pe jumatate si se scot samburii. Amestecam faina cu sarea, adaugam o cana de lapte si mixam pana se omogenizeaza, apoi...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|