Clafoutis cu fructe de padure la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital

Postat de AndreeaGiurgea14 in Dulciuri
4 Iun 2019 | 1478 vizualizari
Clafoutis cu fructe de padure la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital

Buna dragilor, am reinceput sa experimentez in bucatarie alaturi de camaradul meu: Slow cookerul Crock-Pot 4.7L Digital. Nu pot sa nu il laud, avand in vedere ca este singurul care ma ajuta sa par ca stiu ce fac in bucatarie. Ups. Mai jos super reteta :D

Ingrediente

  • capsuni, afine, zmeura (200 de grame impreuna, insa eu am pus cam dupa ochi)
  • 3 oua
  • 70 g zahar
  • 100g faina
  • 250ml lapte
  • 1 lingurita jumate extract de vanilie
  • 20 g unt topit
  • un praf de sare

Mod de preparare

Magia culinara incepe si se desfasoara astfel:

  • Pune hartie de copt in vasul de ceramica de care slow cookerul Crock-Pot 4.7L dispune ( iata cum tai hartia de copt in forma perfect rotunda, sa se potriveasca la fix in vas: http://bit.ly/2MrWhNg )
  • Taie capsunile cuburi, zmeura in jumatate, iar afinele le poti pune asa cum sunt
  • Aseaza fructele in vas
  • Folosind un mixer, bate bine ouale cu praful de sare si adauga treptat zaharul si extractul de vanilie
  • Adauga laptele si incorporeaza faina treptat - mixeaza in continuare pana totul se amesteca bine si obtii un aluat subtire, ca cel de clatite
  • Toarna compozitia peste fructet, pune capacul si seteaza slow cookerul Crockpot pe timpul de o ora si 30 de minute si modul de gatire high
  • Dupa ce trece acest timp, programul trece automat in modul de pastrare la cald -> mai lasa-l circa 15 minute pe aceasta functie, sau pe modul low
  • Scoate prajitura din vas si las-o sa se raceasca
  • Pudreaza zahar pudra si serveste cu placere!
Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu fructe de padure la Slow Cooker Crock-Pot 4.7L Digital" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Batoane de ovaz cu seminte si merisoare

Postat de Bucataras

Batoane de ovaz cu seminte si merisoare

Mai intai taie migdalele si pune-le apoi intr-o tava, impreuna cu fulgii de ovaz, semintele de floarea soarelui si semintele de in. Pune-le in cuptorul preincalzit la 180 de grade si...

Citeste continuarea

Nutellotti

Postat de caroline

Nutellotti

Nutella va trebui sa fie la temperatura camerei. Daca preparati acesti biscuiti iarna,cand crema de ciocolata este mai dura,este suficient sa o topiti putin in cuptorul cu microunde.Daca insa este...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.06.2019, 14:25
la 04.06.2019, 14:57
la 04.06.2019, 16:53
Bravoo!
la 04.06.2019, 17:25
la 05.06.2019, 10:27

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking