Clafoutis cu prune

Postat de elucubratiiculinare in Prajituri
19 Sep 2013 | 3828 vizualizari

Clafoutis este un desert francez cu cireșe negre aranjate într-un vas cu unt și acoperite cu un aluat nu foarte gros asemănător cu cel de clătite. Se pudrează cu zahăr și se servește călduț. Multă lume îl preferă rece și acum m-am prins și eu de ce ;) Cireșele negre fiind un pic mai greu de găsit, imediat s-au găsit și alte fructe să le înlocuiască. Printre fructe s-ar număra merele, afinele, murele, cireșele roșii și nu în cele din urmă prunele. Pentru că sunt de sezon, prunele au avut întâietate pentru prepararea acestui desert.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 19.09.2013, 22:51
Ce bine arata felia asta, parca pe mine ma asteapta
la 19.09.2013, 22:51
Demential, am facut si eu!
la 19.09.2013, 22:59
ce mult imi place si mie
la 19.09.2013, 23:01
Astept si eu niste prune de la tara si execut ceva de genul asta cu ele
la 19.09.2013, 23:07
la 20.09.2013, 07:13
la 20.09.2013, 10:03
la 20.09.2013, 10:37
Ce bun este
la 20.09.2013, 11:20
Yummy!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking