Ingrediente
- 2 oua
- 300 g iaurt
- 400 g branza de vaci
- 1 praf de copt
- 1/2 lamaie
- esenta de vanilie
- 5 linguri zahar
- un praf de sare
- 4-5 linguri ulei
- 400 g faina
- capsuni
- cirese
Mod de preparare
Intr-un bol batem ouale cu sare, zaharul, adaugam iaurtul, branza de vaci.
Amestecam bine, adaugam esenta, coaja de lamaie si zeama, uleiul, adaugam faina pana rezulta o compozitie mai groasa (decat cel de caltite clasice).
Se imparte in 2 si in fiecare adaugam cirese (spalate si fara samburi) capsuni taiete felii, amestecam cu o lingura.
In tigaia unsa cu ulei si incinsa adaugam cate un polonic in mijlocul tigaii, le prajim pe ambele parti pana ce se rumensc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza si fructe" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|