Clatite pufoase reteta cu branza de vaci si stafide

Postat de reisnaor_2006 in Dulciuri
30 Noi 2014 | 7217 vizualizari
Clatite pufoase reteta cu branza de vaci si stafide

 Clatite pufoase reteta

Ingrediente

  • Clatite pufoase reteta
  • 300 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 150 gr zahar
  • 300 gr faina
  • 1 ling praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • esenta de rom
  • 8 biscuiti
  • 150 gr stafide
  • zahar pudra

Mod de preparare

Clatite pufoase reteta

Stafidele le punem intr-un castron sa se inmoaie in apa calda.Biscuitii ii faramitam.

Branza o mixam impreuna cu zaharul,ouale si zaharul vanilat.Laptele impreuna cu restu esentelor le mixam impreuna cu branza,incorporam faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare.

La sfarsit adaugam stafidele scurse si biscuitii.Se coc la foc mediu,tigaia o ungem cu putin ulei.Le pudram la sfarsit cu zahar pudra.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite pufoase reteta cu branza de vaci si stafide" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert orez cu lapte si jeleu de cirese

Postat de mirela0911

Desert orez cu lapte si jeleu de cirese

Ciresele se spala si se curata de samburi. Se pun intr-o craticioara impreuna cu zaharul si se lasa deoparte, timp in care se pregateste orezul. Se spala orezul in mai multe ape, apoi se pune...

Citeste continuarea

Caramel preparat in casa

Postat de panacris

Caramel preparat in casa

Într-o crăticioară cu fundul gros și mai ales cu coadă lungă, [de ce?? o să întrebați, deoarece caramelul e foarte fierbinte, iar când se adaugă untul și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.11.2014, 12:19
Bune!
la 30.11.2014, 12:19
Ce le ador
la 30.11.2014, 12:22
la 30.11.2014, 12:24
la 30.11.2014, 12:30

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking