Clătite „răscoapte”,umplute cu şuncă şi gălbiori

Postat de diaconta in Aperitive / Garnituri
27 Iul 2015 | 3220 vizualizari

De curând am fost în vizită la o mătuşă de-a mea şi ne-a servit cu aceste delicioase clătite. Aşa că a fost musai să le pregătesc şi eu,că prea îmi rămăsese gândul la ele. De obicei eu pregăteam clătitele cu umplutură sărată la cuptor,dar mi-a plăcut foarte mult şi acest mod de preparare,chiar dacă necesită ceva mai multă muncă. Le-am zis „răscoapte” pentru că,după ce se pregătesc clătitele şi se pune umplutura,ele se dau din nou prin aluat de clătite si se prăjesc iarăşi în tigaie. Si cum ciupercile noastre favorite sunt gălbiorii,mi-a fost uşor să mă decid cu ce va fi umplutura. Pentru compoziţia de clătite puteţi să folosiţi reţeta voastra preferată. Va trebui sa folositi o tigaie mai mica ca de obicei sau sa puneti mai puţina compozitie în tigaie.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 27.07.2015, 11:07
ce bine arata!
la 27.07.2015, 11:34
la 27.07.2015, 16:54
super
la 27.07.2015, 21:59
Suna bine
la 28.07.2015, 11:57
Interesanta reteta
la 28.07.2015, 13:40
ce bunatate

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking