Clatite umplute cu carne tocata si maruntaie de porc

Postat de AnyCostescu in Mancaruri cu carne
31 Aug 2012 | 4388 vizualizari
Clatite umplute cu carne tocata si maruntaie de porc

am taiat porcu nu de mult...si organele le-am pastrat in congelator pentru drob dar le-am folosit la cu totul altceva pana la urma,..o minunatie de clatite :d

Ingrediente

  • clatite condimentate
  • pt sosul de carne:
  • maruntaie de porc(ficat, inima ,rinichi..etc) cam 1 lg am avut
  • 1 kg carne tocata
  • condimente
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • 100 g bulion
  • pt sosul de ciuperci:
  • ciuperci
  • smantana
  • 1 ceasca de cafea cu apa
  • usturoi
  • condimente

Mod de preparare

Sosul de carne:

Maruntaiele se fierb si se dau prin robot impreuna cu legumele si usturoiul. se pune totul intr-un lighean si se amesteca cu carnea tocata si condimentele. Se rastoarna totul intr-o tigaie si se caleste bine. Se pune bulionul si se mai lasa sa mai fiarba un pic in sos. Se da deoparte pana se raceste putin.

Sosul de ciuperci :

Ciupercile se spala si se taie in 2, se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc un pic pana se inmoaie. Se pune cescuta de apa pt mai mult sos. Se pune smantana, condimente si se lasa sa mai fiarba putin, apoi se inchide.

Umplem fiecare clatita cu sosul de carne si le asezam frumos intr-un vas yena. Turnam deasupra sosul de ciuperci si dam la cuptor aproximativ 20 minute pana se rumeneste usor..:D

Se savureaza cu placere :d

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu carne tocata si maruntaie de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa

Postat de panacris

Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa

Carnea tocată se amestecă energic cu ceapa curățată, tocată mărunt, orezul, oul, un praf de sare iodată,  boia și  piper  proaspăt măcinat . În vasul...

Citeste continuarea

Piept de porc cu cartofi noi la cuptor

Postat de reisnaor_2006

Piept de porc cu cartofi noi la cuptor

Pieptul de porc se taie felii cam de 15 mm grosime si se condimenteaza bine. Cartofii noi curatati se taie felii nu prea subtiri si se pun intr-un vas de sticla termorezistenta impreuna cu ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.08.2012, 14:30
interesanta reteta!!
la 31.08.2012, 15:53
la 31.08.2012, 17:08
interesant
la 31.08.2012, 17:39
delicios
la 31.08.2012, 18:40
bune clatite

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking