Coaste afumate cu cartofi copţi în coajă şi ciuperci umplute

Postat de AlexJ in Porc
13 Apr 2011 | 4537 vizualizari

Ați văzut prin magazine un anume tip de coaste: din acelea cu multă carne ( mai există așa ceva ????) și afumate, pre-fierte, condimentate, crud-uscate , care arată atât de bine încât iți vine să le rozi de pe os așa cum sunt, fără să le mai faci altceva??????.. Aceste coaste merg perfect cu niște cartofi copți în coajă și ceva ciuperci umplute cu simț de răspundere.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 13.04.2011, 11:17
mmm ce bunatate
la 13.04.2011, 11:17
arata incredibil de bine
la 13.04.2011, 11:24
asa-i maica, asa-i omoara-ma
la 13.04.2011, 12:02
delicios!!!!!!!!!!
la 13.04.2011, 12:49
stiu ca e post... ...dar merita...
la 13.04.2011, 16:02
la 13.04.2011, 16:59
ce frumos arata
la 13.04.2011, 17:32
vreau si euuuu ca arata suuuuper
la 13.04.2011, 18:58
ar da omu' o coasta pt asta
la 13.04.2011, 19:13
la 13.04.2011, 19:43
umplute cu ....simpt de raspundere,zici? si cu pofta noastra cum ramane??
la 14.04.2011, 08:09
merge si cu pofta....
la 14.04.2011, 11:26
la 14.04.2011, 12:08
la 15.04.2011, 16:50
bune rau

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking