Cochilii umplute cu spanac şi gorgonzola, în sos marinara

Postat de simonacallas in Paste
26 Mar 2014 | 2756 vizualizari

E mai migaloasa ea, dar e de mare "angajament" (adica efect :) ) Se pot folosi insa si cochilii XXL (acele Jumbo Shells) care sunt mult mai usor de manevrat.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 26.03.2014, 21:18
ccat de minunate sunt !!!
la 26.03.2014, 21:48
Wow! Deci muncesti de-ti sar capacele dar cu folos
la 26.03.2014, 22:00
Arata super
la 26.03.2014, 22:02
Arata super!
la 27.03.2014, 05:15
Va multumesc, ma bucur ca va plac

Rux, e de munca intr-adevar. De aia n-am facut decat doua portii
la 27.03.2014, 08:09
Cred ca sunt tare migaloase, dar scrie cateva cuvinte si la modul de preparare dupa ingrediente cred ca e delicioasa!
la 27.03.2014, 08:21
Simona, iti multumesc mult pentru atentionare. Pusesem modul de preparare la rubrica "tipsuri" din greseala si iaca, nici asa nu aparea.
la 27.03.2014, 08:47
cred ca sunt bune
la 27.03.2014, 08:49
la 27.03.2014, 09:33
Anca

Motanel

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking