Cod cu ceapa, cartofi si ou (Bacalhau à Brás)

Postat de xana in Peste
12 Sep 2013 | 13220 vizualizari

Aceasta reteta sa spune ca ar fi fost inventata de un hangiu din Lisabona pe nume Brás sau Braz si este foarte renumita in Portugalia si in Macau, fiind intalnita si in Spania sub numele de `Revuelto de bacalao a la portuguesa`.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 12.09.2013, 13:49
la 12.09.2013, 13:59
la 12.09.2013, 14:49
suna tare bine
la 12.09.2013, 15:24
Foarte interesant!
la 12.09.2013, 15:52
la 12.09.2013, 18:47
Xana, am ”murit” de poftă de cum am parcurs rețeta Am executat-o Super savuroasă Mulțumesc!
la 12.09.2013, 19:15
Multumesc, Cristina, ma bucur mult ca ti-a placut!! Sa incerci si cu pui, eu mai fac din resturi de pui la cuptor de exemplu.
la 27.12.2013, 14:24
Excelent Xana ..si mie imi place mult aceasta reteta!!! si ai dreptate cu puiul ...eu merue fac asa cand am resturi..oui abras te pup
la 03.03.2017, 17:20
O delicatese ..astăzi o prepar pentru prima data...am alături pe soțul meu care este Portughez și cu ajutorul vostru va pupiii...😚😚😚😚

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking