Ingrediente
- 500g paste Cometti rigati
- 300g branza de burduf
- 300g smantana
- 2 oua
- 100g cascaval
- unt pentru uns vasul
Mod de preparare
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.
Intr-un castron, se amesteca branza de burduf cu smantana si ouale.
Se amesteca pastele cu amestecul de branza si se omogenizeaza bine.
Se unge un vas termorezistent cu unt, se pun pastele si se niveleaza.
Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 25 de minute.
Se scoate din cuptor si se presara cu cascaval ras.
Se reintroduce in cuptor pana se rumeneste frumos.
Se serveste calda dar este buna si rece.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cometti rigati cu branza de burduf si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|