Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel

Postat de medioto59 in Paste
27 Oct 2015 | 2793 vizualizari
Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel

Ingrediente

  • 250 g paste
  • 200 g pastrama de pui
  • 1 dovlecel taiat rondele
  • 2 catei usturoi
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie.
  • ulei
  • sare piper macinat
  • optional-parmezan

Mod de preparare

Punem putin ulei la incins si calim usturoil taiat rondele.

Scoatem usturoiul si in uleiul din tigaie calim pastrama de pui, taiata cubulete.Tinem pe foc pana aceasta isi schimba culoarea.

Dovleceii ii taiem rondele subtiri,presaram sare pe ei si ii asezam pe un prosop absorbant.Tinem asa circa 10-15 min dupa care ii stergem bine si ii punem intr-o tigaie de teflon .Ii lasam 2 min pe o parte apoi ii intoarcem pe cealalta parte pentru circa 1 min.

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Scurgem pastele si le amestecam cu pastrama si rondelele de dovlecel.

Incorporam zeama de lamaie,coaja de lamaie si condimentam dupa gust cu sare si piper.

Amestecam usor.

Optional se poate servi cu parmezan.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (35)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Fettuccine cu sos alb si ciuperci

Postat de privatelaura

Fettuccine cu sos alb si ciuperci

Spalam ciupercile si le taiem felii. Sunca o taiem fasii.  Punem o tigaie la incins, cateva linguri de ulei si aruncam ciupercile feliate. Dam la foc iute ca sa se rumeneasca, daca dam la...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu piept de pui (la cuptor)

Postat de Dya

Tagliatelle cu piept de pui (la cuptor)

Am început prin a pune la fiert apa pentru tagliatelle. (I-am adăugat şi o linguriţa cu sare) Când a început apa să fiarbă, am adăugat pastele pentru 3 minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.10.2015, 12:59
la 27.10.2015, 13:03
Ce buneeee, ce prezentare!
la 27.10.2015, 13:03
Doua portiii....de pastrama...
la 27.10.2015, 13:06
Pup,Camelya!
la 27.10.2015, 13:06
Siiiiiiiimo,te pup si te imbratisez!

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking