Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan

Postat de AdrianUdrea in Pui
27 Mai 2018 | 4467 vizualizari
Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan

Simplu de preparat si foarte bune aceste copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan!

Ingrediente

  • 1 kg copanele de pui
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 3 oua
  • 150 g faina
  • 100 g parmezan ras
  • 100 g pesmet
  • 50 g susan
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se inlatura pielea de pe copanelele de pui, apoi se cresteaza carnea din loc in loc.

Se presara cu sare, piper si boia de ardei dulce si se lasa 6-8 minute la odihnit, acoperite cu o folie alimentara.

Intre timp, pregatim restul ingredientelor.

Punem faina pe un platou.

Amestecam parmezanul ras cu pesmetul si susanul intr-un bol.

Amestecam ouale cu un praf de sare si unul de piper.

Punem uleiul la incins, intr-un wok sau o tigaie cu pereti mai inalti.

Trecem copanelele de pui mai intai prin faina, apoi prin ouale amestecate si la final prin amestecul de parmezan cu susan si pesmet.

Le prajim in uleiul incins, la foc mediu, intorcandu-le pe toate partile pentru a se rumeni uniform.

Le-am servit cu un sos de usturoi cu iaurt preparat ca in aceasta reteta: ”Sos de usturoi cu crema de branza” si au fost foarte gustoase.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Retete similare

Pulpe de pui in manta de sunculita la cuptor

Postat de merisor67

Pulpe de pui  in manta de sunculita la cuptor

Curățăm usturoiul și îl pisăm cu foarte puțină sare. Nu punem sare multă pentru că șunculița este sărată. Frecăm usturoiul cu puțin ulei de măsline, apoi adăugăm...

Citeste continuarea

Tocanita cu legume mexicane si fasole fideluta

Postat de Constelatialeu

Tocanita cu legume mexicane si fasole fideluta

Mai intai am pus fasolea fideluta la fiert in apa cu sare,dupa ce a fiert am scurs-o de apa si am adaugat-o peste legumele mexicane dezghetate.Am pus o cratita pe foc,am lasat-o sa se incinga,am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2018, 11:26
bune bune
la 27.05.2018, 11:28
Foarte, foarte bune au fost!
la 27.05.2018, 11:34
Ioi ce bunatate de pulpe!
la 27.05.2018, 12:28
Mmm...ce bunatati!
la 27.05.2018, 12:48
mmm...astea-s pe gustul fiica-mii!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking