Ingrediente
- 4 copanele;
- sare;
- o lingura ulei;
- doua linguri pasta de tomate;
- 100 ml vin alb;
- 200 ml apa;
- o lingurita boia de ardei dulce;
- oregano uscat;
- maghiran uscat;
- busuioc uscat;
- 1/2 lingurita zahar;
- piper.
Mod de preparare
Se curata copanelele, se spala, se dau cu sare si se pun la prajit intr-o tigaie unsa cu ulei.
Dupa ce s-au rumenit se adauga pasta de tomate, vinul, apa, boiaua de ardei dulce si ierburile aromatice, se amesteca si se lasa la fiert, acoperite cu un capac, pana cand se leaga sosul. Spre final se adauga zaharul si piperul.
Sunt foarte bune servite cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele in sos usor picant" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|