la 05.03.2011, 14:53 La noi se numesc tocmagei,si reteta originala e cu apa in loc de lapte,desi desigur asa sunt muuuuult mai buni...
Si ce frumos i-ai numit
la 05.03.2011, 15:00 Nicoleta, eu cu apa n-am mancat. Mama ii facea numai cu lape. Se mai numesc si frecatei sau razalai. Toate in functie de regiunea unde sunt facuti. Dar, in mare, e aceeasi reteta.
la 05.03.2011, 15:08
la 05.03.2011, 15:10 Cum pot fi oare altfel decat minunati cu aceasta aroma de vis a copilariei?
la 05.03.2011, 16:52 am auzit si eu de razalai dar sa stii ca n-am mancat
la 05.03.2011, 19:12 superb
la 06.03.2011, 00:39 Wooou ce pofta mi-ai facut tare bun
la 06.03.2011, 15:27 pe l anoi i se spune resel..si e intr adevar un desert al copilariei mele
la 07.03.2011, 09:14 buni buni
la 07.03.2011, 17:36 am si eu forme
la 20.04.2011, 22:02 mancarea copilariei mele!bunica mea materna mi o pregatea mereu...si mi o servea pe frunza de nuc
scuza madar mi a venit nostalgia nu cred ca o sa mai mananc vreodata chiar daca mi ar placea....