Copilaria intr-o farfurie: Colarezi

Postat de Brindusa in Mancare copii
5 Mar 2011 | 8484 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 05.03.2011, 14:30
la 05.03.2011, 14:53
La noi se numesc tocmagei,si reteta originala e cu apa in loc de lapte,desi desigur asa sunt muuuuult mai buni...
Si ce frumos i-ai numit
la 05.03.2011, 15:00
Nicoleta, eu cu apa n-am mancat. Mama ii facea numai cu lape. Se mai numesc si frecatei sau razalai. Toate in functie de regiunea unde sunt facuti. Dar, in mare, e aceeasi reteta.
la 05.03.2011, 15:08
la 05.03.2011, 15:10
Cum pot fi oare altfel decat minunati cu aceasta aroma de vis a copilariei?
la 05.03.2011, 16:52
am auzit si eu de razalai dar sa stii ca n-am mancat
la 05.03.2011, 19:12
superb
la 06.03.2011, 00:39
Wooou ce pofta mi-ai facut tare bun
la 06.03.2011, 15:27
pe l anoi i se spune resel..si e intr adevar un desert al copilariei mele
la 07.03.2011, 09:14
buni buni
la 07.03.2011, 17:36
am si eu forme
la 20.04.2011, 22:02
mancarea copilariei mele!bunica mea materna mi o pregatea mereu...si mi o servea pe frunza de nuc
scuza madar mi a venit nostalgia nu cred ca o sa mai mananc vreodata chiar daca mi ar placea....

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking