Copilaria intr-o farfurie: Colarezi

Postat de Brindusa in Mancare copii
5 Mar 2011 | 8466 vizualizari
Copilaria intr-o farfurie: Colarezi

Ingrediente

  • 1l lapte
  • 3/4 cana de faina
  • 10 linguri de apa
  • 6 linguri de zahar
  • un praf mic de sare
  • 1 lingura esenta de vanilie

Mod de preparare

Amesteca laptele cu zaharul, sarea si pune-l la fiert

Pune faina intr-un castron si amestec-o cu apa cu mana. Freaca Coca formata intre degete si formeaza bucatele de coca. 

Poti pune mai multa sau mai putina apa, in functie de cat de mari vrei sa fie bucatile de coca

Cand laptele clocoteste, pune in el bucatile de coca, amesteca si lasa la fiert cam 10 minute.

Pune esenta de vanilie si lasa putin la racit.

Se mananca cald

Daca ti-a placut reteta noastra "Copilaria intr-o farfurie: Colarezi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tortulet aperitiv din pancakes

Postat de mirela0911

Tortulet aperitiv din pancakes

Intr-un bol se bat bine ouale cu sare si piper.  Se taie in bucatele mici sunca, cascavalul si gogosarul rosu. Se pun peste oua si se amesteca. Se toarna laptele dulce si cel batut si...

Citeste continuarea

Biscuiti cu unt decorati

Postat de gospodariu

Biscuiti cu unt decorati

1.Se mixeaza untul cu zaharul pudra. 2.Cand se spumeaza se adauga oul care e la temperatura camerei. 3.Se adauga zeama de lamaie sau esenta dupa preferinta. 4.La final se adauga faina si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.03.2011, 14:30
la 05.03.2011, 14:53
La noi se numesc tocmagei,si reteta originala e cu apa in loc de lapte,desi desigur asa sunt muuuuult mai buni...
Si ce frumos i-ai numit
la 05.03.2011, 15:00
Nicoleta, eu cu apa n-am mancat. Mama ii facea numai cu lape. Se mai numesc si frecatei sau razalai. Toate in functie de regiunea unde sunt facuti. Dar, in mare, e aceeasi reteta.
la 05.03.2011, 15:08
la 05.03.2011, 15:10
Cum pot fi oare altfel decat minunati cu aceasta aroma de vis a copilariei?

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking