Copilaria intr-o farfurie: Colarezi

Postat de Brindusa in Mancare copii
5 Mar 2011 | 8493 vizualizari
Copilaria intr-o farfurie: Colarezi

Ingrediente

  • 1l lapte
  • 3/4 cana de faina
  • 10 linguri de apa
  • 6 linguri de zahar
  • un praf mic de sare
  • 1 lingura esenta de vanilie

Mod de preparare

Amesteca laptele cu zaharul, sarea si pune-l la fiert

Pune faina intr-un castron si amestec-o cu apa cu mana. Freaca Coca formata intre degete si formeaza bucatele de coca. 

Poti pune mai multa sau mai putina apa, in functie de cat de mari vrei sa fie bucatile de coca

Cand laptele clocoteste, pune in el bucatile de coca, amesteca si lasa la fiert cam 10 minute.

Pune esenta de vanilie si lasa putin la racit.

Se mananca cald

Daca ti-a placut reteta noastra "Copilaria intr-o farfurie: Colarezi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Budinca de tapioca

Postat de sufletista

Budinca de tapioca

Capsunele le-am rupt coditele, le-am spalat si le-am pasat cu blenderul. Adaugam zaharul si zeama de lamaie, punem pe foc pana ce se ingroasa ca la gem (daca dorim, putem adauga un plic de...

Citeste continuarea

Risotto cu legume

Postat de Pungasa_Rogue

Risotto cu legume

Orezul se spala si se fierbe pana cand se umfla in 1,2 l de apa cu o lingurita de sare, dupa care se clateste cu apa rece. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Tija de apio se spala...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.03.2011, 14:30
la 05.03.2011, 14:53
La noi se numesc tocmagei,si reteta originala e cu apa in loc de lapte,desi desigur asa sunt muuuuult mai buni...
Si ce frumos i-ai numit
la 05.03.2011, 15:00
Nicoleta, eu cu apa n-am mancat. Mama ii facea numai cu lape. Se mai numesc si frecatei sau razalai. Toate in functie de regiunea unde sunt facuti. Dar, in mare, e aceeasi reteta.
la 05.03.2011, 15:08
la 05.03.2011, 15:10
Cum pot fi oare altfel decat minunati cu aceasta aroma de vis a copilariei?

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking