Cordon Bleu

Postat de Julie in Pui
11 Aug 2010 | 7424 vizualizari

Cordon Bleu - este unul din simbolurile artei culinare franceze. Se poate pregati folosind piept de pui,peste, muschi de porc sau vita, combinate cu diverse tipuri de cascaval si sunca. Cordon Bleu este o alegere perfecta pentru un pranz festiv!

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 11.08.2010, 19:59
Laly,merge si cu mana! Pofta buna!
la 11.08.2010, 20:03
Joly,Madi, multumesc!
la 11.08.2010, 20:05
Rivka, dispozitivul se numeste cutit , pentru ca este mai ascutit la capat, sa poti taia.Sa te uiti bine ...prin tari straine s-ar putea sa arate altfel...mai sofisticat! eu am vazut pe un site unul care avea un fel de maner dar partea de jos arata la fel.
la 11.08.2010, 20:54
super arata!5f
la 12.08.2010, 00:56
doua porti te rog5 furcu
la 12.08.2010, 07:43
ce bun e
la 12.08.2010, 09:53
Roberta , Mena, multumesc!Nadina , acum vine comanda!
la 14.03.2013, 05:10
ce bun e
la 07.06.2013, 15:08
la 23.10.2013, 09:26

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking