Ingrediente
- 1 piept de pui
- 100 g sunca
- 100 g cascaval
- sare, piper
- 2 oua
- faina
- pesmet
Mod de preparare
Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza se feliaza si se bate usor,cu ciocanul de snitele,apoi se sareaza si pipereaza. Cascavalul si sunca se feliaza. Se fac sandwich-uri din doua felii cu carne iar la mijloc o felie de cascaval si una de sunca. Se pot prinde cu scobitori .
Se bat ouale cu 2 linguri faina, sare si piper. Se trece fiecare sandwich mai intai prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.
Se servesc in stare calda, cu diverse garnituri din legume sau muraturi.
Pofta buna! ;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (25)
|