Cordon bleu

Postat de gurita_ta2005 in Pui
16 Iul 2013 | 6814 vizualizari
Cordon bleu

Reteta am facut-o de ziua mea,pentru prima data:)) este luata de la simona http://www.bucataras.ro/retete/cordon-bleu-cu-legume-sotate-31433.html foarte foarte bun

Ingrediente

  • 1 piept de pui mare(700 g)
  • 3 felii de sunca
  • 3 felii de cascaval
  • sare/piper/ghimbir
  • 50 g unt
  • 3 oua
  • 3-4 linguri de faina
  • 3-4 linguri de pesmet

Mod de preparare

Pieptul de pui se transeaza in felii potrivite.Se pune fiecare felie de pui in folie alimentara si se bate cu ciocanul pe ambele parti.

Se condimenteaza fiecare felie,se aseaza cate o felie de sunca(sau jumatati de felii) si o felie de cascaval.Se ruleaza bine,se dau prin faina,ou si pesmet.

Se pun intr-o tigaie ceramica in untul topit la prajit.

Se scot pe un servet de hartie pentru a absorvii excesul de grasime.

Se serveste cu o salata de cartofi,sau legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (52)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cordon bleu din piept de pui

Postat de panacris

Cordon bleu din piept de pui

Pieptul de pui se tranșează, adică se taie pe din două, pe lung, apoi se bate ușor, să se aplatizeze. Astfel se obțin 8 bucăți de file din piept de pui. Pe fiecare felie se așează...

Citeste continuarea

Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu)

Postat de autodiag

Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu)

Se spala carnea, se cresteaza si se bate cu ajutorul unui ciocan. Se presara sare si piper proaspat macinat pe ea. Se aseaza feliile de sunca presata, apoi cele de cascaval peste carne si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.07.2013, 12:23
o bunatate
la 16.07.2013, 12:26
la 16.07.2013, 12:29
mmm ce minunatie !
la 16.07.2013, 12:30
Vai cat imi place, de mult timp tot zic ca-l prepar
la 16.07.2013, 12:31
alinutza

Vezi toate comentariile (52)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking