Cordon bleu

Postat de AdrianUdrea in Pui
24 Mar 2018 | 8164 vizualizari

Cordonul bleu se face de fapt cu carne de vitel, dar cum nu ne placea aceasta ca este mai atoasa, recurgem la pieptul de pui.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 24.03.2018, 12:53
la 24.03.2018, 13:14
Minunat! Bucătăria franceză...!
la 24.03.2018, 13:19
mmm...n-am mai mancat demult multumesc ca mi-ai reamintit reteta
la 24.03.2018, 13:22
la 24.03.2018, 13:41
Tare bune i-au iesit!
la 24.03.2018, 14:03
bune bune
la 24.03.2018, 15:34
Foarte bun!
la 24.03.2018, 16:07
Va multumesc frumos!
la 24.03.2018, 16:44
la 24.03.2018, 21:07
Este unul din preparatele mele preferate! Yamii!
la 26.03.2018, 08:55
foarte bun
la 27.03.2018, 03:34
Super
la 27.03.2018, 09:56
fetei mela tare mult ii place
la 27.03.2018, 21:46
Tare gustos! Si noua ne place
la 29.03.2018, 12:38
Bun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking