Cordon bleu cu cascaval si ciuperci

Postat de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne
18 Mai 2015 | 5790 vizualizari

Prin cele 27 de scoli oficiale de pe intreg Globul, „Cordon Bleu” este un reper culinar de prestigiu. Din pacate in bucataria romaneasca se face inca confuzia si in loc de „cordon bleu” se spune ”gordon bleu”.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 18.05.2015, 21:35
hei, de mult n-am mai facut un cordon bleu...
la 18.05.2015, 22:10
Harnicie, harnicie! Bravo!
la 18.05.2015, 22:25
mmm bun!
la 18.05.2015, 23:35
ador papica
la 19.05.2015, 06:41
Gustos!
la 19.05.2015, 08:29
gustos si frumos
la 19.05.2015, 08:30
Ce bunatate!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking