Cordon bleu cu cascaval si ciuperci

Postat de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne
18 Mai 2015 | 5781 vizualizari
Cordon bleu cu cascaval si ciuperci

Prin cele 27 de scoli oficiale de pe intreg Globul, „Cordon Bleu” este un reper culinar de prestigiu. Din pacate in bucataria romaneasca se face inca confuzia si in loc de „cordon bleu” se spune ”gordon bleu”.

Ingrediente

  • 0.500 g cotlet de porc fara os
  • 300 g cascaval
  • 400 g de ciuperci
  • 3 oua
  • faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiati carnea felii si asezati fiecare bucata intr-o folie de plastic pe care o veti bate pana cand va ajunge la grosimea dorita, se condimenteaza. Se pune pe ambele fete ale carnii cate o felie de cascaval si ciuperci si se prinde cu o scobitoare.

Fiecare bucata o trecem prin faina si prin ouale batute cu sare si piper.Incingem uleiul intr-o tigaie. Se prajeste pe ambele fete.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu cascaval si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cordon bleu cu garnitura de ciuperci cu smantana

Postat de rocsi_1612

Cordon bleu cu garnitura de ciuperci cu smantana

Cordonul: se spala pieptul, se taie 6 bucati din el si se bate ca la snitele, dar nu prea tare sa nu se sfaramesi se presara putin piper si sare. Pe fiecare bucata se pune o felie cascaval, una...

Citeste continuarea

Cordon Bleu

Postat de Oana

Cordon Bleu

Pieptul de pui se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele si presaram peste el sare. Sunca o taiem fasiute subtirele, cascavalul il taiem betisoare (merge si ras),...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.05.2015, 18:28
la 18.05.2015, 18:30
bun bun
la 18.05.2015, 18:32
multumesc
la 18.05.2015, 18:37
Ce bunătate!
la 18.05.2015, 18:44
multumesc

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking