Ingrediente
- un piept pui
- 6 bucatele cascaval subtiri ca degetul
- 6 bucatele sunca la fel subtirele taiate ca forma unui deget
- 2 bucatele de gogosar in otet(sau un castravete murat sau un ardei rosu)
- faina
- pesmet
- 2oua
- vegeta
- ulei
Pt garnitura:
- un borcan ciuperci
- 400-500 gr smantana
- 2 linguri faina
- ulei
- vegeta
- verdeata (pantrunjel sau marar)
Mod de preparare
Cordonul: se spala pieptul, se taie 6 bucati din el si se bate ca la snitele, dar nu prea tare sa nu se sfaramesi se presara putin piper si sare.
Pe fiecare bucata se pune o felie cascaval, una sunca, una gogosar (feliile sa fie taiateca si cum ar fi un deget subtire) si se ruleaza sau se pune in 2 ca un pachetel. Se dau prin faina, ou batut cu vegeta si apoi prin pesmet si se pun la prajit, dar sa fie in tigaie mai mult ulei.
Garnitura: intr-o oala mai micuta se pune putin ulei si 2 linguri de faina si se amesteca pana se incorporeaza faina, apoi se adauga smantana si ciupercile si se dau cateva clocote bune. Se mai adauga si vegeta. Daca iese prea gros sosul subtiati cu putina apa sau vin alb. Se presara deasupra verdeata, in momentul servirii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu garnitura de ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (3)
|