Cordon rouge

Postat de ianculubita in Aperitive / Garnituri
13 Aug 2013 | 3950 vizualizari

I se spune cordon rosu datorita umpluturii de ardei rosu si rosie;probabil in restaurantele din Franta sunt mai cu aspect dar gustul il garantez!!

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 13.08.2013, 08:43
Prima !!! Merge la favorite !!!
la 13.08.2013, 09:10
la 13.08.2013, 09:11
daca va place sosul pesto,este ceva asemanator
la 13.08.2013, 09:27
la 13.08.2013, 10:21
bun
la 13.08.2013, 10:27
Foarte frumos
la 13.08.2013, 10:31
la 13.08.2013, 11:04
Trebuie incercat!
la 13.08.2013, 11:50
Ce bun o fi!
la 13.08.2013, 12:02
Numai delicatese ne-ai adus!
la 13.08.2013, 14:49
Delicios.
la 14.08.2013, 07:47
Da fetele mele,voi stiti ca va aduc numai bunatati

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking