Ingrediente
- 1ardei gras rosu
- 1rosie
- 1mana de frunze de busuioc
- 2linguri ulei de masline
- 100g parmezan ras
- 4felii de carne
- 100ml smantana lichida
- 1lingurita boia
- sare
- piper
- 1ceasca faina
- 1ceasca pesmet
- ulei pentru prajit
Mod de preparare
Ardeiul,rosia,busuiocul,spalate,taiate,le punem in blender si le tocam bine,adaugam ulei,sare,piper si dupa ce am obtinut un sos rasturnam intr-un bol;dam deoparte 2linguri din acest sos,restul amestecam cu 3/4din cantitatea de parmezan,umplem buzunarele feliilor de carne,prindem cu scobitori si lasam deoparte.
Cele 2linguri de sos le punem intr-un castron si le amestecam cu smantana iar in alt castron amestecam pesmetul cu boia si restul de parmezan
Carnea pregatita o trecem prin faina,apoi prin amestecul de ardei,apoi prin cel de parmezan si le punem la prajit in ulei mult
Se scot pe hartie de bucatarie si le servim cu salata verde,rosii,ardei
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon rouge" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|