Cordon rouge

Postat de ianculubita in Aperitive / Garnituri
13 Aug 2013 | 3991 vizualizari
Cordon rouge

I se spune cordon rosu datorita umpluturii de ardei rosu si rosie;probabil in restaurantele din Franta sunt mai cu aspect dar gustul il garantez!!

Ingrediente

  • 1ardei gras rosu
  • 1rosie
  • 1mana de frunze de busuioc
  • 2linguri ulei de masline
  • 100g parmezan ras
  • 4felii de carne
  • 100ml smantana lichida
  • 1lingurita boia
  • sare
  • piper
  • 1ceasca faina
  • 1ceasca pesmet
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Ardeiul,rosia,busuiocul,spalate,taiate,le punem in blender si le tocam bine,adaugam ulei,sare,piper si dupa ce am obtinut un sos rasturnam intr-un bol;dam deoparte 2linguri din acest sos,restul amestecam cu 3/4din cantitatea de parmezan,umplem buzunarele feliilor de carne,prindem cu scobitori si lasam deoparte.

Cele 2linguri de sos le punem intr-un castron si le amestecam cu smantana iar in alt castron amestecam pesmetul cu boia si restul de parmezan

Carnea pregatita o trecem prin faina,apoi prin amestecul de ardei,apoi prin cel de parmezan si le punem la prajit in ulei mult

Se scot pe hartie de bucatarie si le servim cu salata verde,rosii,ardei

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon rouge" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu branza si mac

Postat de rocsi_1612

Tarta cu branza si mac

Blatul: Intr-un bol punem untul, smantana, oul, putina sare si le amestecam bine. Adaugam praful de copt, macul, apoi faina ( la mine 230 gr au fost suficiente) si framantam pana toate ...

Citeste continuarea

Cosulete cu ou

Postat de xana

Cosulete cu ou

Formele de briose se ung cu putin ulei de masline si in ele asezam cate doua felii de piept de pui. Ardelul se taie cubulete mici si se aseaza peste pui, apoi se sparg ouale cu grija peste ardei....

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.08.2013, 08:43
Prima !!! Merge la favorite !!!
la 13.08.2013, 09:10
la 13.08.2013, 09:11
daca va place sosul pesto,este ceva asemanator
la 13.08.2013, 09:27
la 13.08.2013, 10:21
bun

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking