Cornete cu crema de vanilie

Postat de iri_love in Prajituri
13 Noi 2015 | 16851 vizualizari

La aceste cornete este de preferat a fi manevrate de doua persoane, deoarece modelarea lor se face cat sunt calde. Cantitatea ingrendientelor este data de cat vor cantari ouale, ce vor fi folosite pentru prepararea cornetelor.De exemlu, cele 6 oua pe care le-am folosit cantareau 400g(pot cantari mai putin depinde de cat de mari sau mici sunt ele), deci vom folosi exact: 400g zahar, 400g faina, 400g margarina.Cam atat despre aceste cornete in rest spor la treaba.

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 14.11.2015, 09:59
Ce-mi place cum le-ai facut!
la 14.11.2015, 09:59
Ouale banuiesc ca le-ai cantarit sparte, nu in coaja, nu?
la 14.11.2015, 13:46
la 14.11.2015, 22:15
Mirela
la 14.11.2015, 22:17
Ouale se cantaresc cu tot cu coaja, draga mea Andra_Constantinescu, ma bucur ca iti place
la 14.11.2015, 22:18
Licurici
la 15.11.2015, 00:16
Bune!
la 15.11.2015, 01:27
Mulțumesc Moni_alex
la 15.11.2015, 09:48
tare bune!
la 15.11.2015, 13:49
la 15.11.2015, 17:05
delicioase
la 16.11.2015, 00:42
Daniela
la 08.11.2016, 21:53
Interesante si frumoase! Mi-au placut!
la 22.06.2021, 14:19

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking