Cornulete cu bors si dulceata de sfecla rosie

Postat de panacris in Dulciuri
5 Dec 2012 | 3850 vizualizari

De cand am vazut cornuletele la Gaby, mi s-a facut o pofta teribila. Am mai preparat aceste cornulete acu' veo 10 ani, si mi-am reamintit gustul fraged si crocant. Multumesc Gaby :-* Ca sa adaug si eu ceva inedit acestei retete, am folosit ptr umplutura, dulceata de sfecla rosie de la Bunica ( vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/dulceata-de-sfecla-rosie-37169.html), multumesc, inca odata, Bunica >:D< Nu in ultimul rand m-am gandit si la cei care postesc sa le daruiesc ceva dulce si gustos!

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 06.12.2012, 09:32
daca tot ai doua portii facute, eu zic sa ma servesc cu cateva bucati
la 06.12.2012, 09:39
Mon
la 06.12.2012, 09:39
Eduard09
la 06.12.2012, 09:39
Sim0na
la 06.12.2012, 10:48
la 18.12.2014, 09:17
Pentru mine dulceata de sfecla rosieceste o noutate

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking