Cornulete cu bors si dulceata de sfecla rosie

Postat de panacris in Dulciuri
5 Dec 2012 | 3980 vizualizari

De cand am vazut cornuletele la Gaby, mi s-a facut o pofta teribila. Am mai preparat aceste cornulete acu' veo 10 ani, si mi-am reamintit gustul fraged si crocant. Multumesc Gaby :-* Ca sa adaug si eu ceva inedit acestei retete, am folosit ptr umplutura, dulceata de sfecla rosie de la Bunica ( vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/dulceata-de-sfecla-rosie-37169.html), multumesc, inca odata, Bunica >:D< Nu in ultimul rand m-am gandit si la cei care postesc sa le daruiesc ceva dulce si gustos!

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 05.12.2012, 20:57
Vladmir
la 05.12.2012, 20:57
Dia, intradevar cam bune
la 05.12.2012, 20:58
RuxyRux
la 05.12.2012, 20:58
Byaralu, in sfarsit nu te mai confund cu Dia
la 05.12.2012, 20:59
Cris
la 05.12.2012, 21:00
Meri Eu le numesc retete inovatoare
la 05.12.2012, 21:19
servesc si eu
la 05.12.2012, 21:41
Laurenta
la 05.12.2012, 22:02
oau, ce combinatie faina! nu am gustat niciodata dulceata de sfecla
la 05.12.2012, 22:11
as vrea si eu unul
la 05.12.2012, 22:17
Cred ca sunet delicioase
la 05.12.2012, 22:18
la 05.12.2012, 22:40
Am ptr toata lumea, ca am facut 2 portii sa ajunga
la 05.12.2012, 23:30
la 06.12.2012, 09:18
un cornulet iau si eu

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking