Cornulete cu gem (de post)

Postat de Furnicuti in Dulciuri
25 Mar 2011 | 23917 vizualizari

Niste cornulete foarte fragede si rapide

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 25.03.2011, 16:24
iau vreo 4 si o fug
la 25.03.2011, 16:40
ce frumusele sunt!!!!!!
la 25.03.2011, 17:08
kamy, poti sa iei si mai multe
dya, multumesc
la 25.03.2011, 17:17
bunee
la 25.03.2011, 18:20
n-am mai mancat cornulete de cand eram mica
la 25.03.2011, 18:37
perfecte
la 25.03.2011, 19:15
arata ffffffffffff bine
am tercut la favorite
la 25.03.2011, 19:59
maine am si eu in plan cornulete d epost cu bors cum ne facea mama cand eram mici
la 25.03.2011, 20:51
bune bune
la 26.03.2011, 00:03
buneee
la 26.03.2011, 00:49
la 27.03.2011, 22:24
minunate cornulete!
la 28.03.2011, 23:37
la 18.11.2011, 09:18
Din cate stiu eu,aluatul care este facut cu drojdie,trebuie sa creasca la cald.Aceaata reteta zice sa o pui la rece.Mai creste ? Si nu e cam mult ulei ?

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking