Cornulete cu gem (de post)
Postat de Furnicuti in Dulciuri 25 Mar 2011 | 23917 vizualizari
Niste cornulete foarte fragede si rapide
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 25.03.2011, 16:24
iau vreo 4 si o fug
la 25.03.2011, 16:40
ce frumusele sunt!!!!!!
la 25.03.2011, 17:08
kamy, poti sa iei si mai multe
dya, multumesc
la 25.03.2011, 17:17
bunee
la 25.03.2011, 18:20
n-am mai mancat cornulete de cand eram mica
la 25.03.2011, 18:37
perfecte
la 25.03.2011, 19:15
arata ffffffffffff bine
am tercut la favorite
la 25.03.2011, 19:59
maine am si eu in plan cornulete d epost cu bors cum ne facea mama cand eram mici
la 25.03.2011, 20:51
bune bune
la 26.03.2011, 00:03
buneee
la 27.03.2011, 22:24
minunate cornulete!
la 18.11.2011, 09:18
Din cate stiu eu,aluatul care este facut cu drojdie,trebuie sa creasca la cald.Aceaata reteta zice sa o pui la rece.Mai creste ? Si nu e cam mult ulei ?
COMENTEAZA