Cornulete de post cu bors

Postat de gaby_d in Mancaruri de post
20 Mar 2012 | 11528 vizualizari

Cele mai grozave cornulete de post mancate de mine. Se fac atat de simplu si dispar atat de repede. Multumesc Sara & Miki pentru reteta.

Inapoi la reteta

Comentarii (33)

la 18.07.2012, 12:50
buna! am si eu o intrebare ...de ce se pune bors la cornulete?
la 18.07.2012, 13:07
buna, miclaus
daca formulam asa intrebarea am putea sa ne intrebam de ce se pune lapte la clatite sau ulei la gogosi
sunt fel de fel de retete si fiecare ingredient isi are rolul sau
borsul fiind un produs fermentat ajuta la fragezirea aluatului, proprietate pe care nu o are apa.

zic si io, gandind logic, alt raspuns mai exact nu am.
la 23.10.2013, 19:19

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking