Cornulete fragede

Postat de gabrielacuisine in Prajituri
4 Mar 2014 | 39853 vizualizari

Va recomand aceasta reteta de cornulete cu mana pe inima, sunt atat de fragede ca se topesc in gura, cu conditia ca untura sa fie de foarte buna calitate, fara miros si foarte bine purificata. Daca nu avem untura, le putem face si cu unt foarte gras (de minim 70% grasime). Am cautat o gramada de retete si am incercat pana cum vreo 3, dar asta le bate pe toate. Este exact pe gustul meu si merita incercata, ca sigur le va bate vantul. Pofta buna!

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 04.03.2014, 06:23
Cat de frgede trebuie sa fie framantate cu untura!
la 04.03.2014, 06:42
foarte bune!
la 04.03.2014, 06:55
foarte bune!
la 04.03.2014, 07:38
foarte bune
la 04.03.2014, 08:40
la 04.03.2014, 08:58
tare bune!
la 04.03.2014, 09:12
la 04.03.2014, 09:57
yammm
la 04.03.2014, 10:16
la 04.03.2014, 11:19
la 04.03.2014, 11:28
mmm: ce bine arata
la 04.03.2014, 11:56
la 04.03.2014, 12:22
Ce as servi acum cateva
la 04.03.2014, 15:59
ce bune sunt
la 04.03.2014, 16:37
imi este tare pofta de cornulete!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking