Cornuri bicolore
Postat de merisor67 in Dulciuri 18 Mai 2015 | 3574 vizualizari
Cu aceasta reteta am participat la provocarea "Week-end cu spor", gazduita de blogul Margaretei Cismasiu si initiata de Stefania Anastasiu.
Provocarea consta in felul urmator: gazda lunara a provocarii propune niste categorii de retete de pe blogul ei, iar noi, cei provocati, rasfoim si rasfoim pana ne oprim la o reteta de la care de inspiram si pe care o preparam, apoi o prezentam si gazda o urca pe blogul ei, realizand o minunata parada a retetelor.
Eu fiind fan aluaturi, m-am oprit la aceasta reteta de cornuri bicolore care m-au atras de cand le-am vazut, in primul rand pentru ca sunt frumusele asa bicolore si apoi am avut o mare curiozitate sa vad cum ies insiropate.
Nu am facut pana acum preparate cu aluaturi dospite, insiropate.
Mi-a fost putin teama, de siropul pe care il punem peste ele fierbinti, dar teama mi s-a spulberat cand am mancat primul corn si am constatat cat de pufos si delicios este.
Multumesc, draga Margareta, pentru aceasta minunata reteta pe care o trec undeva la favorite si o voi repeta in anotimpurile racoroase, cand va dudui cuptorul de preparate cu aluaturi dospite!
Inapoi la reteta
|