Cornuri cu branza
Postat de carmen in Aperitive / Garnituri 22 Apr 2016 | 2694 vizualizari
Dupa o masa servita in oras unde am comandat si un aperitiv scurt niste cornuri cu sos, m-am potcovit cu o mare pasiune facuta de ai mei ursi pentru acest fel de cornuri. A fost suficienta intrebarea daca eu as sti sa fac si uite asa de atunci le fac mereu.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 22.04.2016, 16:32
bune
la 22.04.2016, 17:48
Bune!
la 22.04.2016, 18:42
delicioase
la 22.04.2016, 21:21
la 22.04.2016, 21:25
Arata super, dar nu prea am inteles, este 1 kg faina si 250 ml probabil apa?
la 22.04.2016, 22:30
Delicioase!
la 22.04.2016, 23:53
250 apa si 250 lapte. O sa verific
la 23.04.2016, 00:04
Nu reusesc sa modific de pe mobil eroarea. Abia descopăr cum pot posta de pe telefon. Nu-mi deschide si la ingrediente
la 23.04.2016, 20:25
Sunt perfecti la ora asta!
la 24.04.2016, 15:24
bune!
COMENTEAZA