Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco

Postat de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri
10 Feb 2015 | 9400 vizualizari
Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco

Ingrediente

  • 1 kg de faina
  • 25 gr de drojdie proaspata
  • 5 oua
  • 2 lg de zahar
  • 300 gr de lapte
  • 12 lg de ulei
  • un praf de sare
  • 100 gr salam
  • 100 gr sunca
  • 100 gr cascaval Delaco

Mod de preparare

Drojdia se dizolva impreuna cu zaharul in laptele cald. Faina se pune intr-un bol, se adauga 4 oua, laptele cu zaharul si drojdia dizolvata, untul. Se framanta un aluat elastic. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Pentru umplutura cascavalul se rade.

Aluatul crescut se imparte in 2 parti egale, o parte se lasa, iar cealalta parte se imparte in 8 parti egale. Se intind oval si o jumatate va fi crestata longitudinal, iar pe cealalta se pune umplutura (o felie de salam, sunca si presaram cascaval), se ruleaza si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se ung cu oul ramas si se baga la cuptorul preincalzit la 200 grade pana se rumenesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Croissante cu cascaval Delaco

Postat de Bucataras

Croissante cu cascaval Delaco

Aluatul l-am lasat la dezghetat peste noapte. Am desfacut folia in care era invelit si l-am intins pe blatul de lucru. Am pornit cuptorul si l-am potrivit la 200 grade. Am taiat aluatul in...

Citeste continuarea

Quiche de ton cu bacon

Postat de cristeena20

Quiche de ton cu bacon

Preincalzim cuptorul la 180 grade Taiem baconul cubulete sau fasii mici si subtiri (eu am folosit gata taiat) si il calim putin in tigaie; branza se taie fasii sau se razuie pe razatoarea mare....

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.02.2015, 11:49
delicioase.
la 10.02.2015, 11:50
la 10.02.2015, 12:00
Bune cornuri ai făcut!
la 10.02.2015, 12:18
Leoaica asta a intrat in priza rau de tot....
la 10.02.2015, 13:00
super cornuri

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking