Cornuri cu şuncă
Postat de botcrina in Aperitive / Garnituri 4 Mar 2012 | 3698 vizualizari
Pentru această reţetă se pot folosi şi alte umpluturi: şuncă de casă, carne tocată sau parizer.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 04.03.2012, 18:14
bun
la 04.03.2012, 18:37
place
la 04.03.2012, 18:38
hmmmmmmmm
la 04.03.2012, 18:51
ce bune mai sunt!!!
la 04.03.2012, 19:08
multumesc
la 04.03.2012, 19:11
ce vrea sa insemne hmmmmmm?
la 04.03.2012, 19:38
Ce bune trebuie sa fie
la 04.03.2012, 19:46
buneeeee
la 05.03.2012, 07:29
Foarte bune
la 05.03.2012, 08:06
Interesanta combinatie!
la 05.03.2012, 10:26
Doua pentru sufletul meu
la 05.03.2012, 16:23
multumesc tuturor
COMENTEAZA