Cornuri cu unt umplute cu dovleac placintar

Postat de andaoana in Prajituri
25 Noi 2016 | 3407 vizualizari

A fost un weekend cu vant puternic si temperature scazute, un weekend perfect pentru a porni cuptorul. Cand am timp imi place sa pregatesc in weekend, gustari pentru micul dejun sau pentru a fi luate la serviciu . Aceste cornuri sunt foarte bune, un aluat foarte gustos care se poate reincalzi putin pentru a fi mai pufoase si mai fragede. Sunt perfecte alaturi de o cana cu lapte sau iaurt dimineata cand nu avem timp de prea multe, sau de luat in pachet la serviciu pentru a fi servite langa cafeluta.   Umplutura poate varia in functie de dorinte si preferinte sau pot fi facute fara umplutura si servite cu unt si gem .

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 30.11.2016, 21:21
ce pufosenii ai facut

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking