Cornuri cu unt umplute cu dovleac placintar
Postat de andaoana in Prajituri 25 Noi 2016 | 3407 vizualizari
A fost un weekend cu vant puternic si temperature scazute, un weekend perfect pentru a porni cuptorul. Cand am timp imi place sa pregatesc in weekend, gustari pentru micul dejun sau pentru a fi luate la serviciu .
Aceste cornuri sunt foarte bune, un aluat foarte gustos care se poate reincalzi putin pentru a fi mai pufoase si mai fragede.
Sunt perfecte alaturi de o cana cu lapte sau iaurt dimineata cand nu avem timp de prea multe, sau de luat in pachet la serviciu pentru a fi servite langa cafeluta.
Umplutura poate varia in functie de dorinte si preferinte sau pot fi facute fara umplutura si servite cu unt si gem .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (16)
la 25.11.2016, 11:24
bun
la 25.11.2016, 11:27
M-am speriat la început, am crezut că ai făcut cornuri mari, încât să intre în fiecare câte un dovleac. )
la 25.11.2016, 11:40
bune bune
la 25.11.2016, 11:54
arata bine!
la 25.11.2016, 12:04
la 25.11.2016, 12:22
Mie sa mi le umpli cu magiun....
la 25.11.2016, 13:17
Faine cornuri
la 25.11.2016, 13:55
Minunate în combinația asta!
la 25.11.2016, 15:38
Suna foarte bine!
la 25.11.2016, 16:39
foarte bune
la 25.11.2016, 17:34
Delicioase cornuri!
la 25.11.2016, 21:11
Bune,bune!
la 25.11.2016, 22:38
Arata delicios!
la 26.11.2016, 21:04
COMENTEAZA