Cornuri cu unt umplute cu dovleac placintar

Postat de andaoana in Prajituri
25 Noi 2016 | 3407 vizualizari

A fost un weekend cu vant puternic si temperature scazute, un weekend perfect pentru a porni cuptorul. Cand am timp imi place sa pregatesc in weekend, gustari pentru micul dejun sau pentru a fi luate la serviciu . Aceste cornuri sunt foarte bune, un aluat foarte gustos care se poate reincalzi putin pentru a fi mai pufoase si mai fragede. Sunt perfecte alaturi de o cana cu lapte sau iaurt dimineata cand nu avem timp de prea multe, sau de luat in pachet la serviciu pentru a fi servite langa cafeluta.   Umplutura poate varia in functie de dorinte si preferinte sau pot fi facute fara umplutura si servite cu unt si gem .

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 25.11.2016, 11:24
bun
la 25.11.2016, 11:27
M-am speriat la început, am crezut că ai făcut cornuri mari, încât să intre în fiecare câte un dovleac. )
la 25.11.2016, 11:40
bune bune
la 25.11.2016, 11:54
arata bine!
la 25.11.2016, 12:04
la 25.11.2016, 12:22
Mie sa mi le umpli cu magiun....
la 25.11.2016, 13:17
Faine cornuri
la 25.11.2016, 13:55
Minunate în combinația asta!
la 25.11.2016, 15:38
Suna foarte bine!
la 25.11.2016, 16:39
foarte bune
la 25.11.2016, 17:34
Delicioase cornuri!
la 25.11.2016, 21:11
Bune,bune!
la 25.11.2016, 22:38
Arata delicios!
la 26.11.2016, 21:04
la 28.11.2016, 20:49

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking