Cornuri pufoase cu branza

Postat de Giana in Piine
12 Noi 2014 | 79220 vizualizari

La fel ca melcisorii pufosi, aceste cornuri sunt foarte bune si fragede. Se pastreaza pufoase pentru mult timp datorita retetei pentru aluat (amestecul de apa si lapte) si al modului de dospire si lucrare al aluatului.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 02.11.2018, 10:05
Bună ziua! Vă rog din suflet să-mi spuneți și mie, pt că sunt în Cipru și nu găsesc, cu ce se poate înlocui intaritorul de frișcă??? Mulțumesc mult!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking