Coronita cu branza de vaci si scortisoara

Postat de postavaru in Dulciuri
18 Noi 2012 | 3000 vizualizari

Imi plac foarte mult deserturile cu aluat dospit. Iar de cand s-a racorit afara, si simtim ca se apropie iarna, este o adevarata placere sa coc cate ceva cu aluat dospit. De data aceasta am incercat o coronita cu branza de vaci si scortisoara, foarte aromata si pufoasa.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 18.11.2012, 19:25
la 19.11.2012, 08:06
Va multumesc mult
la 19.11.2012, 08:07
Timea, simpla nu avea niciun farmec
la 19.11.2012, 08:07
Dia, ce mai sunt 300 de km in ziua de azi
la 19.11.2012, 08:51
Pai in ziua de azi 300 de km parca's mai multi decat inainte daca e sa ne uitam la pretul combustibilului
Si unde mai pui ca trebuie sa-mi schimb radiatorul de ma apuca toti dracii.Am avut masina veche cu radiatorul lovit si indreptat si nu a curs si la masina relativ noua,curge asa din senin
la 19.11.2012, 15:23
Dia, in cazul asta chiar ca-s multi kilometrii astia.
la 19.11.2012, 19:41
Ce buna coronita
la 19.11.2012, 20:36
Multumesc Anna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking