Costita de purcel cu ceapa

Postat de mihaelar63 in Porc
1 Sep 2018 | 3154 vizualizari
Costita de purcel cu ceapa

 Costita proaspata de purcel primita de la unchiul  de la tara  asteapata sa fie pregatita . Rapid ca foamea este mare !!!! Sotul a dorit o mancare mai simpla ca la mama acasa . Buna a fost si asa fara mod complicat de preparare si condimente rare .  

Ingrediente

  • .5 kg costita purcel
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 3 catei de usturoi
  • 1varf cutit boia rosie
  • 1 varf cutit piper
  • sare
  • legume pentru salata

Mod de preparare

  1. Costita se feliaza si se spala .
  2. Puneti costita intr-i cratita , sarati si acoperiti cu apa .
  3. Ceapa se curata , se spala si se toaca marunt .
  4. Ardeii se curata , se spala si se taie cubulete .
  5. Adugati la fiert ceapa si ardeii.
  6. Fierbeti aproape o ora pana carnea devine patrunsa .
  7. Din cand in cand adugati putina apa daca este nevoie .
  8. La sparsitul prepararii adugati boia si piper .
  9. Aveti grija , boiaua prin prajire devine amara .
  10. Serviti costita de purcel insotita de garnitura si salata preferata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de purcel cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fantezie de purcel

Postat de MotanLaOale

Fantezie de purcel

Iata cum se prepara Fantezie de purcel Carnea se taie bucati potrivite mai mici.  Carnatii se taie la 2 cm.  Costita se taie cuburi mai mari.   Se pune uleiul intr-o...

Citeste continuarea

Costita de purcel la tigaie

Postat de mihaelar63

Costita de purcel la tigaie

Carnea de purcel se spala bine si se portioneaza. O bucata de costita trebuie sa fie cam de marimea unei jumatati de palma mai mari. Se curata ceapa si se spala. Tocati ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.09.2018, 08:17
Am adus si costita !!! Pentru amatori
la 01.09.2018, 08:42
Buna costita, vin si eu la masa!
la 01.09.2018, 08:44
la 01.09.2018, 08:51
Gustoasă!
la 01.09.2018, 09:18
Bun de tot!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking