Costite afumate cu bere, la cuptor

Postat de licurici_lra in Porc
7 Noi 2016 | 5889 vizualizari
Costite afumate cu bere, la cuptor

Ingrediente

  • 750 g costita afumata;
  • un morcov mare;
  • un ardei gogosar;
  • un ardei bulgaresc;
  • o ceapa;
  • o capatana de usturoi;
  • 3 rosii;
  • un pahar cu bere neagra;
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel.

Mod de preparare

  • Legumele se spala, apoi se toaca: morcovii si ardeiul bulgaresc rondele, ceapa julienne, gogosarul bastonase, rosiile cubulete, iar usturoiul se curata si se zdrobeste cu lama unui cutit.
  • Costita se taie in bucati mai mici.
  • Intr-un vas termorezistent, se pun legumele si costita, se adauga sare, piper si un pahar de apa, apoi se baga la cuptor.
  • Dupa 35 min, se scoate si se adauga un pahar cu bere.
  • Se mai lasa 45 mine la cuptor.
  • La sfarsit, se adauga patrunjel tocat.
  • Se serveste cu piure de cartofi.
  • Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite afumate cu bere, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Friptura din pulpa de porc la cuptor

Postat de rocsi_1612

Friptura din pulpa de porc la cuptor

Spalam bucata de pulpa apoi o taiem felii grose cam de un deget. Ceapa verde o spalam, o taiem rondele, iar cozile de usturoi le spalam si le tocam. Intr-un bol punem mustarul, pasta de tomate,...

Citeste continuarea

Tocanita de dovlecel si fasole verde, cu costita afumata

Postat de merisor67

Tocanita de dovlecel si fasole verde, cu costita afumata

Mai intai pregatim costita, o spalam si o fierbem in apa cat sa o acopere, iar dupa ce atinge punctul de fierbere, scurgem apa, o spalam din nou si o punem la fiert tot in apa cat sa o acopere....

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.11.2016, 21:35
Yamiii, ce preparat bun!
la 07.11.2016, 21:41
Un deliciu!
la 07.11.2016, 21:43
bun bun
la 07.11.2016, 21:44
tare bune!
la 07.11.2016, 21:44
Prezent...faceti loc ca aici e de mine...

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking