Costite cu cartofi in doua culori si branza de burduf

Postat de ancutsa in Retete Delikat
15 Iul 2018 | 2070 vizualizari

Se spune că gusturile se mai schimbă şi că anumite mâncăruri de care nu te atingeai în copilărie, ajungi să le iubeşti, ca adult. Dacă unele mâncăruri nu-mi plăceau şi acum îmi plac, un lucru a rămas neschimbat: ador costiţele, mai ales dacă sunt afumate, alături de cartofi la cuptor. Pentru o pată de culoare, am ales să dau cartofii jumătate prin boia, jumătate prin ierburi de grădină. Pentru un gust deosebit, am pus la final şi brânză de burduf, iar ai mei au fost încântaţi.   "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 17.07.2018, 21:11
Rocsi
la 17.07.2018, 21:59
grozav !
la 18.07.2018, 10:08
Multumesc frumos, Claudia!
la 19.07.2018, 05:32
Îmmmmm , o idee grozavă pentru un prânz delicios !
la 19.07.2018, 12:16
Multumesc mult, Kytz!
la 21.07.2018, 08:16
Bune!
la 21.07.2018, 10:44
Va multumesc mult, domnule Dante!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking