Costite cu cartofi in doua culori si branza de burduf

Postat de ancutsa in Retete Delikat
15 Iul 2018 | 2057 vizualizari
Costite cu cartofi in doua culori si branza de burduf

Se spune că gusturile se mai schimbă şi că anumite mâncăruri de care nu te atingeai în copilărie, ajungi să le iubeşti, ca adult. Dacă unele mâncăruri nu-mi plăceau şi acum îmi plac, un lucru a rămas neschimbat: ador costiţele, mai ales dacă sunt afumate, alături de cartofi la cuptor. Pentru o pată de culoare, am ales să dau cartofii jumătate prin boia, jumătate prin ierburi de grădină. Pentru un gust deosebit, am pus la final şi brânză de burduf, iar ai mei au fost încântaţi.   "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

Ingrediente

  • 750 costite afumate
  • 600 g cartofi
  • 2 pahare cu apă
  • 1 pahar cu bere
  • Ulei
  • Sare, după gust
  • Mirodenii: boia de ardei dulce şi ierburi de grădină Delikat
  • 250 g brânză de burduf

Mod de preparare

Se aşază coastele într-o tavă în care am pus şi un strat subţire de ulei.

Cartofii se curăţă, se spală, se taie cuburi mai mari şi o parte din ei se amestecă cu boia şi sare, celalţi cu ierburi de grădină şi sare. Se răstoarnă şi ei în tavă, se mai adaugă bere şi apoi apă cât să le acopere.

Se dau la cuptor la foc mediu, o oră şi jumătate sau până se rumenesc.

Când sunt gata, se aşază pe un platou şi se servesc cu brânză de burduf care îi va face foarte gustoşi.

 

Porţii: 4

Timp: cam 1h 30min

Poftă Bună!

 

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/07/costite-cu-cartofi-in-doua-culori.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite cu cartofi in doua culori si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Burger de somon cu pasta de avocado

Postat de rocsi_1612

Burger de somon cu pasta de avocado

Burgerii: Spalati pestele, il stergeti cu niste servetele. Cu un cutit il tocati cat mai marunt, puteti folosi si un blender, doar sa nu transformati carnea pestelui intr-o pasta. Ceapa...

Citeste continuarea

Aripioare lipicioase cu cartofi

Postat de licurici_lra

Aripioare lipicioase cu cartofi

Intr-un castron, se amesteca mierea cu sosul teriyaki, sare si chilli. Aripile de pui se spala, se curata, se sterg cu prosoape de hartie sau se lasa la scurs, apoi se pun peste compozitia cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.07.2018, 17:12
Delicios! Vreau si eu o portie!
la 15.07.2018, 18:43
Ce buna trebuie sa fie!
la 15.07.2018, 18:49
Wow, ce combinatie!
la 15.07.2018, 19:23
la 15.07.2018, 19:44
Buna mancarica! Ce-as papa o costita

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking