Ingrediente
- 750 costite afumate
- 600 g cartofi
- 2 pahare cu apă
- 1 pahar cu bere
- Ulei
- Sare, după gust
- Mirodenii: boia de ardei dulce şi ierburi de grădină Delikat
- 250 g brânză de burduf
Mod de preparare
Se aşază coastele într-o tavă în care am pus şi un strat subţire de ulei.
Cartofii se curăţă, se spală, se taie cuburi mai mari şi o parte din ei se amestecă cu boia şi sare, celalţi cu ierburi de grădină şi sare. Se răstoarnă şi ei în tavă, se mai adaugă bere şi apoi apă cât să le acopere.
Se dau la cuptor la foc mediu, o oră şi jumătate sau până se rumenesc.
Când sunt gata, se aşază pe un platou şi se servesc cu brânză de burduf care îi va face foarte gustoşi.
Porţii: 4
Timp: cam 1h 30min
Poftă Bună!
Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/07/costite-cu-cartofi-in-doua-culori.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite cu cartofi in doua culori si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|