Paste negre cu fructe de mare
Postat de oanapl
Tai usturoiul felii și îl pui la călit în uleiul încins, până când se rumenește puțin. Adaugi roșiile cherry și felii de ardei gras. Când legumele...
Citeste continuareaSe spune că gusturile se mai schimbă şi că anumite mâncăruri de care nu te atingeai în copilărie, ajungi să le iubeşti, ca adult. Dacă unele mâncăruri nu-mi plăceau şi acum îmi plac, un lucru a rămas neschimbat: ador costiţele, mai ales dacă sunt afumate, alături de cartofi la cuptor. Pentru o pată de culoare, am ales să dau cartofii jumătate prin boia, jumătate prin ierburi de grădină. Pentru un gust deosebit, am pus la final şi brânză de burduf, iar ai mei au fost încântaţi. "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
Ingrediente
Mod de preparareSe aşază coastele într-o tavă în care am pus şi un strat subţire de ulei. Cartofii se curăţă, se spală, se taie cuburi mai mari şi o parte din ei se amestecă cu boia şi sare, celalţi cu ierburi de grădină şi sare. Se răstoarnă şi ei în tavă, se mai adaugă bere şi apoi apă cât să le acopere. Se dau la cuptor la foc mediu, o oră şi jumătate sau până se rumenesc. Când sunt gata, se aşază pe un platou şi se servesc cu brânză de burduf care îi va face foarte gustoşi.
Porţii: 4 Timp: cam 1h 30min Poftă Bună!
Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/07/costite-cu-cartofi-in-doua-culori.html Daca ti-a placut reteta noastra "Costite cu cartofi in doua culori si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|
Postat de oanapl
Tai usturoiul felii și îl pui la călit în uleiul încins, până când se rumenește puțin. Adaugi roșiile cherry și felii de ardei gras. Când legumele...
Citeste continuareaPostat de Valclaudia
Legumele se curata si se spala sub jet de apa rece. Ceapa verde se taie rondele, ardeiul si telina se taie cubulete, apoi se pun la sotat in ulei de masline pentru 2-3 minute. Adaugam putina...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|