Coşuleţe aperitiv cu brânză, măsline şi somon afumat

Postat de simonacallas in Aperitive / Garnituri
11 Mar 2014 | 12481 vizualizari

Aperitivul, acest preludiu al oricărui ospăţ care se respectă, este, după părerea mea, la fel de important ca oricare dintre felurile de mâncare pe care le ştim ori ni le putem imagina. Conţine, în proporţii optime, proteine, glucide şi lipide, şi chiar dacă este vegetarian se poate alcătui în aşa fel încât să ofere organismului toată gama de nutrienţi necesari. Apertitivul pe care îl propun conţine o brânză rafinată, măsline şi somon afumat – un trio care, augmentat cu ulei de măsline şi cu ierburi aromatice, răsfaţă papilele gustative într-un mod inedit şi generos.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 12.03.2014, 09:41
Cat sunt de faine!
la 12.03.2014, 12:33
Anca, Alina, va multumesc frumos
la 12.03.2014, 17:17
ce dragalase
la 12.03.2014, 19:35
Perfecte!!
la 13.03.2014, 08:41
Mihaela, Simona, va multumesc
la 13.03.2014, 10:29
la 13.03.2014, 12:33
Cris
la 15.03.2014, 20:25
imi place mult! bravo!
la 16.03.2014, 18:59
Multumesc mult, Lidia

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking