Cotlet de berbecut cu rozmarin

Postat de mihaelar63 in Oaie
4 Mar 2017 | 3620 vizualizari

  Parca mai demult, nu prea apreciam carnea de miel. In ultimii ani, am incercat diverse retete si niciuna nu m-a dezamagit. Gatita corect si cu placere, carnea de miel/berbecut este foarte gustoasa.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 06.03.2017, 23:49
Diana
la 06.03.2017, 23:49
Motan are priorita , stiu ca-i place
la 06.03.2017, 23:50
Mena , ma pun bine cu sefu')
la 06.03.2017, 23:51
Kytz , nu are branza si-ti place ?
la 06.03.2017, 23:52
Ksenya folosesc valeriana pe post de frunze verzi in salata . Am citit ca scade pofta de tigara . Eu tot sper ca sotul se lasa de ele )
la 06.03.2017, 23:53
Simo , cred ca ar fi aratat si mai bine daca-l tineam mai putin la copt . Mai roze era si mai aspectuos
la 06.03.2017, 23:54
Dantes stiu deja ca iti este pe plac
la 06.03.2017, 23:54
Mimi
la 06.03.2017, 23:54
Multumesc ,Loredana

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking