Cotlet de porc facut rulada, fiert in vin cu mirodenii
Postat de simona72 in Mezel de casa 20 Feb 2015 | 16629 vizualizari
Va mai las inca o reteta de mezel testata de mine, dar de data asta facuta in vin rosu si inmiresmata cu mirodenii. Pentru cei care prefera carnurile macre, fara grasime este numai buna reteta, usor uscata, dar care se pastreaza tare bine la frigider in folie de aluminiu.Se feliaza usor in felii subtiri cand este rece si o folosesc cel mai des la sandvisuri...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 20.02.2015, 12:29
Ce bunaciune !
la 20.02.2015, 12:29
Tare buna!
la 20.02.2015, 12:33
minunata reteta!
la 20.02.2015, 12:59
Cât de bine arată!
la 20.02.2015, 13:00
Am pus-o deoparte, ca imi place cum ti-a iesit rulada, Simona!
la 20.02.2015, 13:03
Ce-mi place si asta!
la 20.02.2015, 13:04
pana aici miroase ,mmmmmmm
la 20.02.2015, 13:05
ce fain arata
la 20.02.2015, 13:12
Ce bine arată!
la 20.02.2015, 13:21
Super faina reteta
la 20.02.2015, 13:29
Multumesc!
la 20.02.2015, 13:31
vai ce bunatate
la 20.02.2015, 13:37
excelent bravo
la 20.02.2015, 14:14
la 20.02.2015, 15:08
Si eu am in plan asa ceva
COMENTEAZA